Orthopedische Casuistiek

Orthopedische Casuïstiek

Abonnees

Abonneren

Abonneren op Orthopedische Casuïstiek is niet meer mogelijk. Wel kunnen mensen die inzage willen hebben in de gepubliceerde boeken van Orthopedische Casuïstiek, zich abonneren op BSL Fysiotherapeut Totaal. Dit abonnement is goedkoper dan dat van Orthopedische Casuïstiek terwijl abonnees ervan ook talloze andere vakboeken kunnen inzien.

Casuïstiek raadplegen via internet

Abonnees van BSL Fysiotherapeut Totaal kunnen vanaf 1 maart 2023 de casuïstiekboeken raadplegen door in te loggen in de online vakbibliotheek van Fysiotherapeut Totaal op internet. Een zoekmachine maakt het mogelijk om door middel van trefwoorden patiëntencasuïstiek en beeldvorming van bepaalde aandoeningen terug te vinden. Tevens is het mogelijk om talloze andere boeken uit de vakbibliotheek van Fysiotherapeut Totaal te raadplegen.

U kunt zich telefonisch abonneren op Fysiotherapeut Totaal bij de klantenservice van uitgeverij 'Bohn Stafleu Van Loghum':
telefoonnummer: 030-6383736
of via de site van de uitgever: klantenservice@bsl.nl

Of door schriftelijke aanmelding bij:
Bohn Stafleu Van Loghum
Postbus 246
3990 GA Houten


Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling klantenservice van Bohn Stafleu Van Loghum (BSL). Telefoon: (030) 638 3736. Vragen over de inhoud van de boeken kunnen voorlopig nog via deze site gesteld worden aan de serieredacteur (Koos van Nugteren).